VIP NEWS

NJENA REAKCIJA NA NJEGOV DETINJASTI POTEZ NASMEJALA JE MNOGE: Megan Fox i Machine Gun Kelly zapalili javnost neobičnom prazničnom objavom! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih holivudskih parova, Megan Fox i Machine Gun Kelly od kad su ušli u vezu ne prestaju da privlače pažnju javnosti, što se dogodilo i sa novim božićnim videom koji su objavili na TikToku.

Naime, iako je Božić već prošao, Machine Gun Kelly je sa Megan Fox objavio video na TikToku kako se igra sa popularnom oldschool igračkom iz devedesetih – “Bop It”.

Međutim, dok su stajali ispred jelke u pidžamama, on je odlučio da pokaže  fanovima kako se on zapravo igra s popularnom igračkom i u isto vreme je slomio.

U tom trenutku se pozadini začuo dečji glas koji govori: “Slomio si ga!” , dok Megan nije ništa rekla, već je samo razočarano odmahnula glavom dok je gledala kako se sve odvija.

Urnebesni video već je skupio milione lajkova i podeljen je na desetine hiljada puta za manje od 24 sata.

Pogledajte…

@machinegunkelly

Break it, I mean, bop it 🤪🎄

♬ original sound – Colson

Podsećanja radi, Megan Fox i Machine Gun Kelly su ušli u vezu početkom 2020. godine, i to odmah nakon što je ona zatražila razvod od muža Brian Austin Greena sa kojim ima trojicu sinova, dok Kelly ima dvanaestogodišnju ćerku iz prethodne veze.