VIP NEWS

NJENO SRCE OSVOJIO JE POZNATI MUZIČAR: Halle Berry konačno pokazala novog dečka! (FOTO)

Nova veza slavne holivudske glumice, Halle Berry mesecima intrigira javnost, a ona je konačno rešila da stavi tačku na to, otkrivši da je njen sadašnji partner, muzičar, Van Hunt.

Naime, Halle još od jula zagonetnim fotografijama na društvenim mrežama privlači pažnju, a juče je konačno objavila svoju fotografiju na kojoj pozira u majici sa natpisom Van Hant, dodavši emotikone srca i stopala i: – Sada sve znate.

View this post on Instagram

now ya know… ♥️🦶🏽

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Podsećanja radi, glumica je tokom leta objavila dve fotografije na kojima se vide samo njene noge, ali i noge njenog potencijalnog partnera.

Na prvoj fotografiji, objavljenoj 19. jula napisala je: “Nedelja je dan za zabavu“, dok je 16. avgusta sa fotografijom iz kreveta poručila:

Buđenje u Vegasu! Hvala vam svima na predivnim rođendanskim čestitkama od mojih prijatelja, ali i najodanijih obožavatelja. Svi vi pomogli ste mi da mi ovaj rođendan bude ekstra poseban.

Nakon toga je i Van Hant objavio fotografiju na kojoj ga Halle nežno ljubi u obraz, a sada i onu u kojoj glumica pozira u majici s njegovim imenom.

View this post on Instagram

my bamboo

A post shared by van hunt (@vanhunt) on

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment