VIP NEWS

NJIHOVOJ SREĆI NEMA KRAJA: Nikolija Jovanović i Relja Popović dobili drugu ćerku! (FOTO)

Popularna RNB pevačica, Nikolija Jovanović porodila se u Beogradu u bolnici “Narodni Front” i na svet donela drugu naslednicu.

Nikolija je u pratnji majke Vesne i partnera Relje Popovića u prepodnevnim satima stigla u porodilište, gde ju je sačekao tim lekara koji je proteklih devet meseci pratio razvoj trudnoće. Svega par sati kasnije javljeno je da je pevačica porođaj dobro podnela te da je na svet donela još jednu devojčicu, kojoj se najviše obradovala njena petogodišnja naslednica Rea.

Ponosni tata Relja je i ovog puta sve vreme je bio uz Nikoliju, a nakon što je svoju novorođenu naslednicu uzeo u naručje i uverio se da su i mama i beba odlično, on je organizovao intimno slavlje za prijatelje, na kojem nije skrivao emocije, te je u jednom trenutku od sreće i zaplakao.

Relja je radosne vesti podelio sa javnošću putem društvenih mreža objavivši zajedničku fotografiju sa Nikolijom, koja je nastala pre porođaja.

Postali smo mama i tata još jedne divne devojčice – napisao je ponosni otac uz emotivnu fotografiju poručivši svojoj dragoj da je mnogo voli, kao i da je mnogo hrabra.

Čestitamo novopečenim roditeljima!