VIP NEWS

NOSI OŽILJKE ZA CEO ŽIVOT: Lady Gaga progovorila o silovanju i njegovim posledicama!

Planetarna senzacija, Lady Gaga je u ekskluzivnom intervjuu sa Oprah Winfrey, priznala da je silovana kada je imala 19 godina i da je od tada duboko traumatizovana.

Gaga kaže da je oštećena za ceo život i da nosi duboke ožiljke.

Kada sam osvojila Oskara za “Shallow” reporter me je pitao: “Kada pogledate statuu Oskara, šta vidite?“. Rekla sam mu: “Vidim mnogo bola“. I nisam lagala. Silovana sam sa 19 godina, i to se ponavljalo. Bila sam istraumirana godinama, ali preživela sam i nastavila sam dalje. I, kada pogledam taj Oskar, vidim bol. Ne znam da li je to neko razumeo kada sam izgovorila, ali ja jesam – rekla je ona.

Oprah ju je upitala da li je nakon silovanja imala posttraumatski stresni poremećaj, što je Gaga potvrdila.

Imala sam. Imala sam hronični bol. Neuropatska trauma je deo mog života. Na lekovima sam. Imam nekoliko lekara. Tako ja preživljavam. Ali, znaš šta, Opra? Nastavljam da idem napred, i tom detetu ili odraslom biću koje doživljava što i ja, želim da ide napred, jer tako mogu preživeti i osvojiti svog Oskara. Tu sam za svakoga kome treba pomoć. Zamolila bih druge da, ako vide nekoga ko pati, priđu i kažu mu: “Hej, ja te vidim. Vidim da patiš. Tu sam za tebe, kaži mi svoju priču” – rekla je Gaga.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment