VIP NEWS

NOVI UDAR NA SLAVNOG REPERA NAKON SKANDALA SA PRELJUBOM: A$AP Rocky posle odmora u Barbadosu uhapšen zbog pucnjave! (FOTO)

Planetarno popularni reper, A$AP Rocky ponovno se našao u problemu.

Međutim, ovog puta nisu u pitanju njegovi ljubavni problemi, već problemi sa zakonom.

Naima, nedavno je u medijima širom sveta kao bomba odjeknula vest kako je Rocky prevario trudnu devojku, Rihannu sa dizajnerkom cipela, Aminom Muaddi. Iako nisu demantovali ove glasine, slavni par je nastavio da uživa u Rihanninoj rodnoj zemlji, Barbadosu, čime su stavili do znanja da ih glasine ni najmanje ne zanimaju.

Međutim, taman kada se situacija oko navnodne prevare malo smirila, pojavili su se novi problemi sa zakonom koji potiču još iz 2021. godine.

Rocky je uhapšen u sredu na aerodromu u Los Angelesu, samo nekoliko minuta nakon što je sleteo sa višednevnog odmora iz Barbadosa. U trenutku kada mu je policija stavila lisice na ruke, trudna Rihanna je gledala kako joj odvode partnera, ali prema pisanju stranih medija, ona nije pravila nikakve probleme.

O čemu se tačno radi zapitali su se mnogi, a onda je od izvora bliskog policiji procurila informacija kako je reper uhapšen zbog pucnjave koja se dogodila 2021. godine. Navodna žrtva tvrdi kako je reper nekoliko metaka ispalio u njegovom pravcu, a jedan ga je navodno čak i okrznuo.

Policija u reperovom stanu nije pronašla nikakve dokaze koje upućuju na njegovu povezanost sa ovim slučajem, pa je nakon tri sata razgovora u policijskoj stanici reper pušten na slobodu, uz kauciju u iznosu od 550.000 dolara.