VIP NEWS

OGLASIO SE POVODOM PRELJUBE: Justin Timberlake se javno izvinio supruzi i celoj porodici! (FOTO)

Magazin “The Sun” je nedavno uzburkao javnost objavivši fotografije na kojima se slavni glumac, Justin Timberlake drži za ruke sa atraktivnom koleginicom Alisha Wainwright.

Međutim, za spomenuti portal, izvor blizak glumcima, rekao je da je sve ovo što vidite, prijateljski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cheek-look.ru (@cheeklookru) on

Uprkos ovome fanovi čekaju Justinovo objašnjenje, ali mnogi misle da umetnik ipak vara svoju suprugu, sa kojom ima i četverogodišnjeg sina Silasa.

Iako je do sada ćutao, rešio je da progovori u svou odbranu i odbranu svog braka kako bi cela hajka oko ove priče, prestala.

Oduvek sam izbegavao tračeve, ali ovog puta moram da se oglasim – zbog svoje porodice. Vidim da je ovo sve utIcalo na ljude koje volim. Pre nekoliko dana bio sam na meti kritika, ali želim sada javno da kažem – između mene i kolegice nije se ništa dogodilo. Popio sam previše te noći i nisam ponosan na svoje ponašanje. Trebao sam da postupim bolje. Takvo ponašanje nije dobar primer koji želim da prenesm na svog sina. Ovim putem želim da se izvinem i svojoj supruzi. Sada ću da se fokusiram kako bih postao još bolji suprug i otac – napisao je u objavi koju je objavio na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment