PROMO

ON NE ZNA ZA TUGU: Osmehom osvaja poznate ličnosti!

Popularni Nemanja Mihaljčić, koji se često pojavljuje u gledanim emisijama nacionalnih televizija u Srbiji, poznatiji kao Dizajner osmeha poznatih, nedavno je na društvenim mrežama postavio fotografiju sa brojem pratilaca u obliku balona, čak 100 000 !

S obzirom da je stekao veliku popularnost i osvojio srca mnogih poznatih ličnosti, što i oni sami potvrđuju na društvenim mrežama, ova cifra koja broji njegove poštovaoce je još jedna potvrda da je Nemanja Mihaljčić na pravom putu.

Nemanjini prijatelji, pacijenti i saradnici zahvaljujući njegovim veštim rukama su srećni i pozitivni, a to mu daje podstrek za dalji rad. On je na svom Instagram nalogu napisao :

,, Kakva nedelja! Hvala na lajkovima, komplimentima i ogromnoj količini pozitivne energije! Utisci se još uvek zbrajaju, a nove ideje samo nastaju! Volim vas sve!”

Nemanja je nedavno na jednom beogradskom splavu priredio veče za pamćenje, na kojem je bio provod do zore! Poznate ličnosti su uživale u nezaboravnoj noći, a o njegovoj proslavi još priča.