VIP NEWS

OPROSTILA PREVARU: Khloe Kardashian stavila tačku na sukob sa Tristan Thompson-om! (FOTO)

Najmlađa članica planetarno popularne reality porodice Kardashian, Khloe, pre nekoliko meseci je raskinula vezu sa košarkašem Tristan Thompson-om, nakon što je saznala da ju je pravario sa bivšom najboljom drugaricom njene sestre Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Međutim, bivši par nedavno je zajedno proslavio rođendan njihove ćerke Tru, a sve što se desilo ranije, ne smeta im da budu u dobrim odnosima.

Naime, Thompson se i dalje pojavljuje u reality programu “Keeping Up with the Kardashians” , a to smeta fanovima ovog programa koji ošto kritikuju što se Khloe druži sa njim.

Nakon burnih komentara njenih obožavalaca, Khloe je sada odlučila da im odgovori putem svog Instagrama:

Pod utiskom sam zbog komentara na predhodnu emisiju, zaista sam mislila da su svi prevazišli tu temu, kao što sam i ja. Ne želim da mrzin nikoga, mržnja je loša i nije zdrava. Ja sam sve oprostila kako njemu tako i Jordyn. Sebi želim mir, a ako se držim mržnje samo će mene boleti – napisala je reality zvezda nakon što joj je prekipelo zbog raznih komentara na ovu temu.

Inače, vezu Khloe i Tristan-a od početka prate skadali najčešće izazvani košarkaševim prevarama.

Naime, on je više puta “uhvaćen” od strane paparazza kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatim žena i to sve dok je bio u vezi sa Khloe.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment