VIP NEWS

OTKIRO POTRESNE DETALJE IZ DETINJSTVA: Arnold Schwarzenegger prvi put progovorio o nasilju u porodici! (FOTO+VIDEO)

Slavni holivudski glumac i bivši republikanski guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger se obratio javnosti putem društvenih mreža, nakon napada i nasilja demostranata na Capitolu nazvavši celu situaciju pokušajem državnog i optuživši još uvek aktuelnog predsednika, Donald Trump-a.

Naime, Schwarzenegger je Trumpove pristalice i njihov napad na zgradu Kongresa uporedio sa Kristalnom noći u Nemačkoj 1938. kada su nacisti razbijali izloge jevrejskih radnji.

Sreda je bila Kristalna noć ovde u Sjedinjenim Državama. Razbijena su stakla Capitola – započeo je glumac, prvi put priznavši da je njegova porodica dugo preživljavala nasilje od strane njegovog oca.

Odrastao sam okružen uništenim ljudima koji su se opijali kako bi zaboravili svoju krivicu zbog učešća u najgorem režimu u istoriji. Nikada nisam o tome javno govorio, ali moj otac bi dolazio kući pijan, jednom ili dva puta nedeljno, vikao bi i tukao nas, a majka ga se plašila – otkrio je glumac dodavši da se ipak na oca nije ljutio jer je on, kao i njihove komšije, bio zaveden lažima.

Pravi razlog zbog koga se Schwarzenegger posvađao sa ocem je bio to što ga je stalno ponižavao i veličao njegovog starijeg brata. On zbog toga čak nije došao ni na njegovu sahranu, ali mu je kasnije oprostio što se moglo primetiti i po objavama na društvenim mrežama.

Predsednik Trump je želeo da preokrene rezultat izbora, poštenih izbora. Želeo je da izvede državni udar zavodeći ljude lažima… Predsednik Trump je propao. Ostaće u istoriji zabeležen kao najgori predsednik. Dobro je da će uskoro vrediti kao i stari tweet – zaključio je glumac.