VIP NEWS

OTKRIO SVOJU STRANU PRIČE: Kanye West prvi put javno progovorio o razvodu o razvodu sa Kim Kardashian!

Kontroverzni reper, Kanye West je devet meseci nakon rastanka od supruge, Kim Kardashian konačno rešio da okonča medijsku tišinu i progovori o ovoj temi.

Naime, reper koji je svoje ime promenio u “Ye” je tokom nedavnog interviewa za “Revolt TV’s Drink Champs” istakao kako je Kim i dalje njegova supruga, te da bi voleo kada bi ponovo bili zajedno.

Kanye je prekinuo medijsku tišinu prisetivši se kako mu je Kim pomogla da reši jedan problem, pa je svojom izjavom “poništio” razvod.

Moja žena, jer ona to i dalje jeste, jer nema tog papira još uvek – iznenadio je on javnost svojom izjavom.

Podsećanja radi, Kim Kardashian je zahtev za razvod braka podnela u februaru 2021. godine, posle šest godina braka. Ona i Kanye West su tokom braka dobili čestvoro dece.

Slavni reper je čak podržao “izlet” reality zvezde u SNL showu gde se osvrnula i na njihov odnos rekavši kako “je glavni razlog za razvod bilo to kakva je on ličnost”.

Ma, naterali su je da tako kaže, da to sve “skinu s dnevnog reda”. A ja nikakve papire nisam video, tako da zvanično, nismo mi razvedeni. Ne mogu ja da se šalim sa takvim stvarima. Moja deca bi svakako volela da su im roditelji zajedno. I ja bih voleo da smo zajedno – istakao je Kanye.