VIP NEWS

OTVORILA DUŠU I PRIZNALA SVE ŠTO JOJ LEŽI NA SRCU: Taylor Swift dirljivim govorom oduševila fanove! (VIDEO)

Muzička zvezda, Taylor Swift iznenadila je javnost svojim pojavljivanjem na dodeli iHeart Radio muzičkih priznanja 14. marta, na kome je primila prestižnu nagradu za najbolju svetsku turneju godine.

Nakon kratkom uvoda koji je dao Maren Morris, Taylor je održala govor u kome je naglasila da je neizmerno srećna jer je uspela, uprkos negativnim komentarima i kritikama kroz koje je prolazila prethodnih par godina.

Mislim da je jedna od najboljih stvari koja se dogodila tokom ove turneje i ovog albuma zapravo to što sam sve vreme čitala naslove u kojima su kritičari i novinari pričali da će moja turneja biti propast. Zaista se dogodilo čudo, obzirom da su ljudi pričali da ću nastupati pored ispraznih stadiona – ispričala je ona.

Ipak, Taylor je dodala da ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije bilo njenih fanova kojima duguje ovoliko veliki uspeh.

Faktor uspeha su bili moji fanovi zahvaljjući kojima je sve ovo moguće i zahvaljujući kojima moja turneja nije bila potpuni promašaj već je umesto toga postala jedna od najplaćenijih u istoriji SAD – priznala je pevačica.

Ona se zatim našalila na spekulacije fanova o novom albumu, zahvalila im se na posvećenosti i obećala da će oni prvi biti obavešteni onda kada nova muzika bude bila spremna.

Pratim sve što pišete i hvala vam na posvećenosti. Obećavam da ćete vi biti prvi koji će saznati vesti o novoj muzici onda kada ona bude gotova.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment