VIP NEWS

OVAJ PUT SU PRETERALI: Megan Fox i Machine Gun Kelly svojim eksplicitnim komentarima izazvali burne reakcije! (FOTO)

Jedna od najlepših glumica današnjice, Megan Fox i njen mlađi dečko, muzičar Machine Gun Kelly ne prestaju da šokiraju javnost svojim postupcima, te su sada javnom prepiskom ispod fotografije zgrozili pratioce na društvenim mrežama.

Naime, fotografija koju je Megan objavila na svom Instagram profilu nastala u kući koju su nedavno ona i njen dečko iznajmili kako bi uživali nekoliko dana, a opis koji je dodala ispod, nikog nije ostavio ravnodušnim.

Kada vam kažem da je sto u ovom Airbnb-ju video neke stvari 🥵 – napisala je glumica u opisu fotografije, nakon čega je putem dobila brojne kritike.

Međutim, putem komentara se oglasio i njen dečko izazvavši još burniju reakciju.

Zaista mi je drago da to više nije naš sto – napisao je on, zbog čega su mu pratioci masovno poručili da je ovakvo ponašanje odvratno i očajno.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Zamislite da ste vlasnik Airbnb-ja i naletite na takav komentar; – Znaju li da se takve stvari mogu jednostavno poslati u privatnoj poruci?; – Neke stvari ne moramo svi da znamo. Molim vas imajte barem malo dostojanstva i kupite vlasnicima novi sto; – Ovo je previše. Pa njegova ćerka je na Instagramu – samo su neki od komentara.