VIP NEWS

OVO ZORICA NIJE SMELA DA VIDI: Procurele zajedničke fotke Nenada i Ružice!

Pobedu Ružice Veljković, osim njenih najbližih i verne publike, otvoreno je i iskreno podržao i Nenad Marinković Gastoz.

-Ja sam pobedio u prošloj sezoni, ne smeta mi da Ružica ovog puta bude prva –rekao je iskreno Gastoz pred mnogobrojnom publikom u studiju Hepi televizije i milionima gledalaca pred ekranima. – Da je neko drugi, možda bi mi i bilo krivo, ali Ružica je veliki igrač i zaslužila je pobedu.

Podsećamo, Nenad Marinković je u treću sezonu „Parova“ i ušao zbog Ružice Veljković, u koju je bio zaljubljen, ali se posle okrenuo drugim devojkama, a voditeljka „Maldiva“ imala je vezu sa Filipom Đukićem, sa kojim se osmelila i na seks bez pokrivača, pokazujući da, sve što je ljudsko, nije joj strano.

Ružica i Gastoz su u četvrtoj sezoni imali i kratku romansu, pre nego što je u vilu ušla Zorica Dukić, Gastozova devojka. Njih dvoje su finalnoj noći koristili svaki slobodan trenutak da poziraju forografima, pazeći da ne budu u blizini Zorice Dukić. Nisu se odvajali ni u vili, tokom zurke, a sudeci po fotografijama,jasnio se vidi da su oni I dalje bliski I da medju njima nekog animoziteta I rivalstva.

-Nenad mi je čestitao pobedu i mislim da je njegova čestitka iskrena – rekla je Ružica Veljković.- On je šoumen i narod ga voli i podržava, samo je zaveden.
Nepoznanica je da li su Ružica i Gastoz nastavili da se viđaju i druže i po izlasku iz rijalitija, ali oboje, jedno o drugom u javnosti govore samo lepe stvari.