VIP NEWS

OVOG PUTA SU TO URADILI NA DRUGAČIJI NAČIN: Hilaria i Alec Baldwin otkrili pol sedmog deteta! (VIDEO)

Slavnu holivudski glumac, Alec Baldwin i njegova supruga, Hilaria nedavno su objavili da čekaju svoje sedmo dete, a povodom Dana majki sa javnošću su podelili i kog je pola njihova beba.

Uvek mi je bilo zabavno i značajno da saznam koji je pol moje bebe, ali, kako rastem i učim, želim da to uradim malo drugačije ovog puta. Šta će našu bebu učiniti osobom punom ljubavi? Šta je važno? Šta će učiniti da se ona oseća viđenom, slobodnom i ponosnom? – govorila je Hilaria tokom videa snimajući svoje šestoro dece dok govore svoje želje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Možemo samo da vodimo, ohrabrujemo njihov duh, slušamo, delimo svoja iskustva i učimo od njih, dok gledamo njihovo sopstveno putovanje. Možemo da obezbedimo život koliko god možemo, ali ostalo je na našoj bebi da otkrije svoje jedinstveno ja… Osećam veliku radost, gledajući ovu decu, koja su ispunjena ljubavlju i najjednostavnijom, ljubaznom mudrošću. Čuti ih kako dele svoje reči je jedan od mojih najvećih darova u životu – napisala je Hilaria  u opisu video snimka u kome su otkrili da očekuju devojčicu.