PROMO

PARODIJA NA ČUVENO MUZIČKO TAKMIČENJE: Netflix objavio film o Evroviziji! (VIDEO)

Film “Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga” od juče je dostupan na streaming platformi Netflix, a osećanja gledaoca su već pomešana.

Naime, iako je reč o parodiji na čuveno muzičko takmičenje, film izgleda kao klasična komedija: prati priču o članovima grupe Fire Saga sa Islanda, Lars Erickssong (Ferrel) i Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) koji nisu najbolji izvođači, ali imaju jaku želju da odu na Evroviziju, prenosi portal nova.rs

Međutim, stručni žiri zadužen za lokalno takmičenje na Islandu želi da na takmičenje pošalje Katiana Lindsdottir. Ova uloga je pripala Demi Lovato, koja je gledaocima na prvi pogled bila neprepoznatljiva, s obzirom na to da sve vreme nosi plavu periku.

U filmu se pojavljuju i evrovizijski veterani: švedski predstavnici Lorin i Džon Lundvik, Salvador Sobral iz Portugala, Ana Odobesku iz Moldavije, Bilal Hasani i Džesi Matador iz Francuske, Aleksandar Rejbak iz Norveške, Džamala iz Ukranije, Elina Nechayeva iz Estonije, Končita Vurst iz Austrije i izraelska predstavnica Neta.

Producent filma je Jon Ola Sand, koji je ujedno i producent Evrovizije.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment