VIP NEWS

“PITALA SAM SE KAKO ĆU NASTAVITI”: Georgina Rodríguez prvi put progovorila o najtraumatičnijem događaju u životu! (FOTO+VIDEO)

Georgina Rodríguez, verenica jednog od najboljih fudbalera svih vremena, Cristiana Ronalda, otvorila je dušu i po prvi put, je progovorila o jednoj od najvećih tragedija koju roditelj može doživeti.

Nažalost, Georgina je to osetila na sopstvenoj koži, kada je u Aprilu ove godine izgubila novorođenog sina. Na ovu životnu traumu se osvrnula u novoj sezoni sopstvenog reality show programa “Soy Georgina” koji se emituje na popularnoj streaming platformi “Netflix”.

Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživela najbolji i najgori momenat u svom životu. Veliki deo mog srca se slomio i pitala sam se kako ću nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje dece i videla jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno – pojasnila je Georgina Rodriguez u najavi druge sezone svog realityja.

Podsećanja radi, Georgina i Cristiano su izgubili sina u aprilu na porođaju.

Sa najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak sa malo nade i sreće. Zahvaljujemo doktorima i medicinskim sestrama na svoj pruženoj nezi i podršci. Slomljeni smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dečače, ti si naš anđeo. Volećemo te zauvek – stajalo je u zajedničkoj izjavi popularnog para objavljenoj na društvenim mrežama. Georgina je nosila blizance, sina i ćerku, ali je samo devojčica preživjela, te su joj dali ime, Bella Esmeralda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)