VIP NEWS

“PONEKAD POŽELIM DA JE SVE OVO SAMO RUŽAN SAN”: Shakira prvi put progovorila o teškom periodu koji preživljava nakon suprugove prevare! (FOTO+VIDEO)

Iako su važili za jedan od najlepših bračnih parova na planeti, Shakira i Gerard Piqué nedavno su stavili tačku na dvanaestogodišnju ljubav.

Slavni fudbaler se iselio iz porodičnog doma nakon što ga je supruga uhvatila u aferi sa drugom ženom, te već neko vreme živi sam.

Naime, kako tvrde Lorena Vaskes i Laura Fa, novinarke popularnog španskog dnevnog lista, Piqué se viđao dvadesetogodišnjom studentkinjom, koja je radila kao hostesa u Barseloni. On je navodno više puta viđen sa ljubavnicom, a na kraju je za njihove susrete saznala i Shakira.

Muzička zvezda je četiri meseca ćutala o tome, te je tek nedavno rešila da stavi tačku na nagađanja i konačno otkrije istinu kako se oseća nakon svega.

Bila sam tiha jer sam pokušavala sve da prihvatim. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još prolazim kroz to i zato što sam javna ličnost, pa naš rastanak nije kao običan rastanak. Teško je, ne samo meni nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da ih zaštitim – istakla je Shakira za oktobarsko izdanje magazina “Elle”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ELLE Magazine (@elleusa)

Pored preljube bivšeg partnera ona suočila i sa optužbama španske vlade da je utajila porez.

Pokušala sam da sve sakrijem od moje dece jer se trudim da ih zaštitim, to je moja misija broj jedan. Ali onda od prijatelja u školi čuju neke stvari ili naiđu na neugodne vesti na internetu i to ih pogodi. Ponekad poželim da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je. I sve to se događalo baš u vreme kad je moj tata bio na intenzivnoj nezi i ja sam se borila na različitim frontovima. Ovo je verovatno najmračniji period u mom životu – navela je ona, dodavši da je zbog bivšeg supruga zapostavila karijeru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ELLE Magazine (@elleusa)

Stavila sam karijeru na pauzu i došla u Španiju da ga podržim da bi mogao da igra i osvaja titule. I to je bila žrtva ljubavi – zaključila je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ELLE Magazine (@elleusa)

Podsećanja radi, Shakira i Gerard Piqué imaju dva sina, sedmogodišnjeg, Sashu i devetogodišnjeg, Milana.