VIP NEWS

POPULARNA PEVAČICA SE EMOTIVNIM TRENUCIMA I SRCEPARAJUĆOM PORUKOM OPROSTILA OD SVOJE NAJVOLJENIJE OSOBE: Preminula baka Milice Pavlović! (FOTO+VIDEO)

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na našim prostorima, Milica Pavlović, ostala je bez svoje bake, osobe koja joj je bila kao majka i najveći oslonac, podrška i gotovo sve u životu.

Tragičnu vest o smrti svoje bake, Rade Pavlović, neutešna Milica je podelila putem društvenih mreža, uz poruku koja slama srca.

Evo, priznajem. Srce mi se raspada i krvari. Krvari, jer bih volela da sam mogla još nešto da uradim… Nije do tebe, nije do mene. Nije do naše volje. Sebična sam, jer sam te želela za sebe, da budeš uvek tu, da ti ljubim ruke i okice… Lako je onom ko te nije poznavao, ali ja sam imala privilegiju da mi baš ti budeš namenjena u životu. Ti, osoba koja je imala najčistiju dušu koja je hodala ovom planetom… Ko je najlepša baba? Moja Rada. Posvetila si ceo svoj život drugima. Iako si odrasla kao sluga u bogataškoj kući u selu, živeći za parče hleba i krov nad glavom, to je od tebe samo izvuklo najbolje. Ko je bio najbolja supruga, majka i baka? Moja Rada. Neki su se ogrešili o tebe, celo selo zna i ko, a ti si im palila sveću za zdravlje… Sa tvojih usana se uvek čula samo lepa reč o svakome, pesma i nikada u životu nisam čula da moja Rada kaže “Ne mogu i neću”. Lepotice moja, ja isto hoću i idem dalje, ne brini, ali sve me boli… Boli me srce koje kao da mi igra u grlu i peku me suze koje brišem… Ali, ne brini, nastaviću da beležim nove pobede, jer mene je podigla, vaspitala i život svoj posvetila tome da ja budem dobar čovek i da volim ljude RADA PAVLOVIĆ IZ GORNJEG BUNIBRODA (kako si samo to do poslednjeg dana ponosno izgovarala) Nisi mi dala da se naljutim ni na koga, učila me da se svakome javim prva, kažem “Dobar dan” i da starijem kad se vraćam iz osnovne škole pešaka uzmem kese iz ruku i odnesem ih do njegove kuće… Nikada neću zaboraviti kako sam te zvala sa poslednjeg časa u srednjoj školi da mi spremiš večeru, a moja Rada me spremna čeka na vratima da me poljubi i da me gleda i sluša dok jedem sve što njene čarobne ruke naprave… Kad su me ostavili u vašem naručju sa svega par meseci, mene je Bog pogledao. Haljinice si mi birala da tvoja unuka bude najlepša. Umela si i po tri puta dnevno da me presvučeš, a sećam se i priče na sistematskom kako glavni lekar izađe i kaže svim drugim majkama (a ti si bila moja), da bi trebalo da ih bude sramota kako ne neguju decu kao “ova” baka. A tebi srce puno, jer je tvoja Milica… Mi smo tim lepotice moja, tim koji pobeđuje. Malo me je samo Dude (moj deda, tvoj Vladimir) zeznuo jer te je pozvao u svoje naručje – napisala je Milica, nakon čega su usledile poruke podrške.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Nedugo nakon toga, Milica je objavila i niz veoma emotivnih snimaka na kojima njena baka peva i govori o tome kako joj je unuka lepa.

Dok su se vozile kolima, Milica je baku pitala da li ona voli sve ljude, na šta je Rada odgovorila:

Volim sve ljude koji vole mene, ko me ne voli doviđenja – rekla je Rada u jednom od poslednjih druženja sa svojom voljenom unukom.

U jednom od video snimaka koji je Milica podelila putem društvenih mreža njena baka Rada pevuši i govori kako je slatka kao “čikulatka”.