VIP NEWS

POPULARNI BRAČNI PAR KONAČNO STAVIO TAČKU NA GLASINE: Burak Özçivit i Fahriye Evcen otkrili istinu o bračnoj krizi! (FOTO)

U proteklih nekoliko dana se u turskim medijima mnogo nagađalo o navodnoj krizi u braku jednog od najpopularnijih turskih bračnih parova, Burak Özçivit i Fahriye Evcen.

Naime, kako se spekuliše Burak i Fahriye, koji su po drugi put doživeli uzbuđenje nakon što su saznali da će ponovo postati roditelji, su navodno imali krizu u braku.

Kako se navodi Fahriye, koja je bila u napetim odnosima sa svojom svekrvom, u jednom trenutku se posvađala sa Burakom i izašla iz kuće. Ove vesti su veoma razbesnele slavnog, koji je odgovorio hejterima.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj grli i ljubi svoju suprugu Fahriye, napisavši: – Ne budite više blesavi, ostavite nas na miru! Ljubav za sve.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Fahriye, koja sa Burakom očekuje drugo dete, takođe je podelila istu objavu na sopstvenom nalogu.

Na osnovu ovoga se može zaključiti da slavni par itekako uživa u porodičnoj idili, dok čekaju drugo dete, te da spekulacije koje kruže danima nisu istinite.

Podsećanja radi, Burak i Fahriye imaju sina Karana, te zajedno doživljavaju uzbuđenje zbog drugog deteta, što su i potvrdili emotivnim rečima kada su prvi put primili radosnu vest o prinovi:

Upravo smo saznali. Neverovatno smo uzbuđeni. Mi smo veoma srećni. Toliko je novo da nismo ni imali priliku da kažemo Karanu. Nismo u režimu ‘devojka ili dečak’. Za zdravu državu i naciju dovoljno je biti dobar sin.