VIP NEWS

POSLALI OPOMENU: Grupa Rolling Stones tuži Donald Trump-a zbog pesme!? (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, legendarni The Rolling Stones, poslali su opomenu aktuelnom predsedniku Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump-u da će biti prinuđeni da ga tužite ukoliko nastavi da koristi njihove hitove u svojoj predizbornoj kampanji.

Naime, kako navodi pravni tim planetarno popularnog benda oni sarađuju sa “BMI” organizacijom, koja se bavi pravima izvođača čija se muzika koristi bez dozvole autora.

Podsećanja radi, tokom Trump-ove kampanje je korišćen hit “You Can’t Always Get What You Want” na prošlonedeljnom mitingu u Oklahomi, a ista pesma je korišćena u iste svrhe 2016. godine.

U izjavi objavljenoj u subotu, predstavnici grupe ističu da su “potrebni dalji koraci za isključenje” gospodina Trumpa od upotrebe njihovog materijala u budućoj predsedničkoj kampanji.

Svetski mediji prenose da je “BMI” obavestio Donald Trump-a u ime popularne grupe da će upotreba njihovih pesama bez dozvole predstavljati kršenje ugovora o licenciranju i biće podložna zakonskim postupcima, zbog čega će morati da ga tuže.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment