OLD BUT GOLD PROMO

POSLE 17 GODINA LEGENDARNA EKIPA JE PONOVO NA OKUPU: Nova epizoda serije “Friends” biće emitovana 27. marta! (FOTO+VIDEO)

Legendarna ekipa: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer će se ponovo, na oduševljenje fanova širom planeta, pojaviti zajedno na malim ekranima, posle 17 godina.

Dugoočekivano ponovno okupljanje glumaca iz kultne serije “Friends” konačno će biti prikazano 27. maja na streaming servisu HBO Max, a sada su objavljene i prve oficijalne fotografije kao i trailer.

Zanimljivo je da, kad se sretnemo, čini se da nimalo vremena nije prošlo. Samo nastavimo tamo gde smo stali – istakao je za magazin People, Matt LeBlanc, koji tumači ulogu Joey-a.

Courteney Cox je otkrila da je tokom snimanja okupljanja bila preplavljena uspomenama na “10 nezamenljivih godina”.

Iako epizoda koju su snimili nije imala scenario, svako od njih ima ideju čime se njihovi likovi bave danas.

Ja bih možda otpočela mali biznis, neku modnu kolekciju. Živela bih na Upper East Side-y u New York-u, naravno – rekla Jennifer Aniston koja igra lik Rachel.

Monica bi bila onaj tip majke koja bi se takmičila sa drugima. Bilo da je u pitanju prodaja kolačića u školi ili nešto drugo, bila bi baš naporna – kaže Courteney Cox.

Lisa Kudrow koja tumači lik da bi Phoebe kaže: – Živela bih u Connecticut-u sa majkom i ostalom decom i u školi bih bila zadužena za likovnu kulturu. Uvek bih podržavala drugačiju decu, poput sebe.

Matthew Perry kaže da bi Chandler čiji lik on tumači “bio divan otac i divan komičar“.

Matt LeBlanc je istakao kako bi njegov lik Joey “otvorio sendvičaru – i pojeo sve sendviče“.

David Schwimmer bi kao Ross “osim igranja sa kostima kao paleontolog, deo novca uložio iz budžeta svoje dece u Joeyevu sendvičaru – i sve izgubio“.

Specijalna epizoda  sa specijalnim gostima, među kojima su Lady Gaga, Justin Bieber, David Beckham, će biti emitovana 27. maja na američkom streaming servisu HBO Max.

Pogledajte trailer…