OLD BUT GOLD VIP NEWS

POSLE DUŽEG VREMENA DOSTOJANSTVENO DOŠLA NA POSEBAN DOGAĐAJ: Kraljica Elizabeth II i u 97. godini ponosno obavlja svoje dužnosti! (FOTO)

Kraljica Elizabeth II, 96, već nekoliko meseci svoje dužnosti obavlja na daljinu, iz svog doma, a u nedjelju je napravila izuzetak te prisustvovala četverodnevnoj reviji konja.

Naime, britanska kraljica Elizabeth II je u nedelju prisustvovala finalu četverodnevne revije konja kojom je proslavljeno njenih 70 godina vladavine, a u spektaklu održanom na otvorenom u krugu dvorca Windsor učestvovali su holivudski glumac,  Tom Cruise i britanska glumica Helen Mirren.

Kraljica Elizabeth II je Range Roverom dovezena na događaj u Windsoru, gde su je dočekala dvojica pripadnika kraljevske konjičke policije koji su joj pomogli da pozdravi okupljene.

Ona je žena kojoj se jako divim. Posebno je dostojanstvena i divim se njenoj predanosti. Njena postignuća zabeležiće se u istoriji – istakao je Tom Cruise pre početka događaja. Kraljica je prisustvovala svim kraljevskim izložbama konja u Windsoru od početka svoje vladavine, što je odraz njenog velikog interesa za trke i gajenje konja. Na fotografiji objavljenoj u aprilu  za 96. rođendan kraljica je snimljena pored dva ponija, a fotografija govori više od hiljadu reči.