PROMO

POSLE OSAMNAEST MESECI ODLAGANJA “NO TIME TO DIE” JE KONAČNO TU: Održana veličanstvena premijera filma o James Bond-u! (FOTO+VIDEO)

No Time To Die” (“Nije vreme za umiranje“), poslednji film o James Bondu sa slavnim holivudskim glumcem Daniel Craigom u glavnoj ulozi konačno je imao svetsku premijeru.

Naime, nakon 18 meseci odlaganja zbog pandemije korona virusa, ovaj dugoočekivani događaj je konačno održan u Londonu.

U filmu “No Time To Die” Daniel Craig će po peti put i poslednji put igrati čuvenog tajnog agenta James Bonda, a za radio BBC 5 na crvenom tepihu glumac je istakao da je ova uloga bila “neverovatno važna za kinematografiju i istoriju, te da je teret toga je bio neko vreme na mojim plećima” dodajući da je imao “neverovatnu sreću”.

On je i stakao i da pre godinu dana nije mogao da zamisli da će doći do premijere, te da sada oseća ogromno olakšanje.

Na pitanje kako se oseća na kraju ovog Bond putovanja za njega, “tako jedinstvene uloge, imajući u vidu da je više ljudi šetalo po Mesecu, nego igralo agenta 007, glumac je rekao:

Osećanja su mi pomešana. Ponosan sam na ono što smo uradili i filmove koje smo napravili, kao i na toliki uspeh. Naravno to je sada obojeno i tugom, ali vreme je da se krene dalje.

Film “No Time To Die” će od 30. Septembra početi da se prikazuje u bioskopima.

Na premijeri su bili i britanski princ Charles, vojvotkinja Camila, ali i vojvoda i vojvotkinja William i Kate, koji nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Prodaja karata unapred u Britaniji je bila tolika da to nije zabeleženo pre nego što su bioskopi zatvoreni na početku pandemije, prema lancima Odeon i Cineworld.

Odeon je saopštio da je do ponedeljka prodao više od 175.000 karata.