VIP NEWS

POSLE OVOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Princ Harry i Meghan Markle u šokantnom intervju sa Oprah Winfrey progovorili o svemu što zanima javnost! (VIDEO)

Na radost brojnih fanova, konačno je objavljen prvi trailer dugo očekivanog intervjua princa Harryja i Meghan Markle sa slavnom voditeljkom Oprah Winfrey, koji će u celosti ugledati svetlost dana 7. marta.

Kako prenose mediji, ovaj gest jednog od najpopularnijih bračnih parova današnjice je navodno jako naljutio Britansku kraljevsku porodicu.

Ukoliko je suditi po najavi u najavljenom intervjuu zabranjenih tema nije bilo, a mnogi ga već nazivaju najšokantnijim intervjuom 2021. godine, s obzirom da je Oprah žena koja je za dobar show i visoku gledanost spremna skoro na sve.

Ovo je prvo pojavljivanje Meghan Markle pred kamerama otkako su objavili vest da očekuju drugo dete. Ona je za ovu priliku izgledala senzacionalno  u dugoj, crnoj haljini i izrazitijom šminkom koju ponovno nosi od odlaska sa kraljevskog dvora, ali ovog puta, njen izgled je pao u sasvim drugi plan zbog tema kojih se dotiče intervju.

Tokom razgovora Oprah je upitala Meghan je li postojao “prelomni trenutak koji je doveo do njihovog povlačenja iz kraljevske porodice u januaru 2020. Iako se Meghanin odgovor ne prikazuje u najavi, Harry je istakao da mu je najveća briga bila da se “istorija ne ponovi” aludirajući na njegovu pokojnu majku, princezu Dianu.

Pogledajte…