VIP NEWS

POSLE SESTRE I ON JE OPTUŽIO ZA KLEVETU I DUŠEVNU BOL: Mariah Carey zbog svojih memoara dobila tužbu i od brata! (FOTO)

Morgan Carey, 61, brat planetarne muzičke zvezde Mariah Carey, 51, rešio je da presavije tabak i tuži sestru za klevetu i duševne boli koje su mu kako tvrdi, izazvali njeni memoari “The Meaning Of Mariah Carey“.

Naime, kako prenosi BBC, Morgan je u svojoj tužbi naveo kako se u toj knjizi lažno sugeriše da je bio nasilan, a kao rezultat svega navodi ekstremnu teskoba koju sada proživljava, kao i to da mu je reputacija zbiljno narušena.

Za razliku od sestre Alison koja je Mariah već tužila zbog memoara i traži 1.25 miliona američkih dolara, Morgan se još uvek nije izjasnio o iznosu odštete koji očekuje.

Podsećanja radi, Mariah je u svojoj autobiografiji objavljenoj u spetembru prošle godine, koja je vrlo brzo postala hit, iznela tvrdnje kako joj je sestra kao 12-godišnjakinji davala valium kako bi je podvela, bacala na nju kipući čaj.

Ona ipak nije optužila svog starijeg brata da je bio nasilan prema njoj, već prema njihovom ocu, prepričavši navodni incident kada su se potukli toliko žestoko da je 12 policajaca jedva razdvojilo njega i oca. Mariah je takođe navela kako je brat od nje pokušao da iznudi novac čim je postala slavna.