VIP NEWS

POSLE SKORO 13 GODINA OTKRILA ISTINU: Nataša Bekvalac prvi put progovorila o odnosu sa Novakom Đokovićem!

Buran emotivni život popularne pevačice, Nataše Bekvalac je proteklih godina izazivao veliku pažnju javnosti, ali ono što je ostalo misterija, čak i posle skoro 13 godina, jeste njen odnos sa najboljim teniserom na planeti, Novakom Đokovićem.

Naime, iako se 2009. pisalo da je Novak tada raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom Ristić zbog ljubavi prema Nataši, a tema nastavila da se razrađuje kroz godine, njih dvoje se nikada nisu oglašavali ovim povodom, te je njihov odnos nastavio da intrigira javnost.

Međutim, nakon više od deceniju ćutanja Nataša je rešila da stavi tačku na tu temu, te je prvi put progovorila o Novaku i njihovom odnosu:

Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča, pošto je sve namešteno. Apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima. Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za priču, rekla sam sve – istakla je ona.

Nataša je za Novaka imala samo reči hvale, otkrivši kako je ponosna na njega:

Novak je ponos Srbije. On je u stvari ponos svakog od nas. Mislim da je Đoković jedini čovek koji nas u svetu predstavlja na način da svi stvarno treba da budemo ponosni što smo iz Srbije – zaključila je ona.