VIP NEWS

POSLE SKORO DVADESET GODINA “THE ELLEN SHOW” ODLAZI U ISTORIJU: Ellen DeGeneres najavila kraj svoje emisije! (FOTO)

Najpopularnija voditeljka današnjice, Ellen DeGeneres stavila je tačku na svoj dugogodišnji show, te je nedavno snimila poslednju epizodu svoje kultne emisije “The Ellen Show“, dve godine nakon što su ovaj izuzetno gledani program potresle optužbe o “toksičnoj” radnoj atmosferi zbog čega je izgubila milione gledalaca.

Naime, Ellen se oglasila na društvenim mrežama nakon što je završila snimanje poslednje emisije, podelivši snimak sebe kako izgleda zamišljeno na sceni emisije.

Danas smo snimili poslednju epizodu “The Ellen Show” koja se emituje 26. maja. Kada smo počeli 2003. godine, iPhone nije postojao. Društveni mediji nisu postojali. Gay brakovi nisu bili legalni. Gledali smo kako se svet mijenja, ponekad na bolje, ponekad ne. Ali, šta god da se dešavalo, moj cilj je uvek bio da show bude mesto gde bismo svi zajedno mogli da se okupimo i da se smejemo sat vremena. Biti pozvan u vaše živote bila je najveća privilegija u mom životu i donela mi je neverovatnu radost. Hvala vam – istakla je ona.

Podsećanja radi, Ellen se našla na meti kritika 2020. godine kada ju je nekoliko njenih bivših radnika optužilo za “toksičnu radnu atmosferu”. Oni su optužili voditelju kako ih je maltretirala, kao i da su nekoliko puta svedočili njenim rasističkim ispadima.

Ellen se ubrzo tokom jedne od emisija izvinila, navodeći da “mora da preuzme odgovornost za sve što se dogodilo”.

Zbog optužbi je gledanost emisije naglo opala, a voditeljkina reputacija je ozbiljno ugrožena.