VIP NEWS

POTPUNO GOLA I SUROVO ISKRENA: Angelina Jolie prvi put nakon razvoda ogolila i dušu i telo! (FOTO)

Lepota i šarm slavne holivudske glumice, Angeline Jolie, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Lepe crte lica, senzualne usne i  duga raskošna kosa su njen prepoznatljiv znak, ali nagli gubitak kilograma su joj mnogi zamerili.

Težak period koji je obeležio razvod sa Brad Pitt-om je definitivno ostavila iza sebe, što sada dokazuje i njen izgled, pa je tako, na iznenađenje mnogih, potpuno gola pozirala za naslovnicu magazina “Harper’s Bazaar“.

Ovom prilikom lepa Angelina je rešila da ogoli i dušu, pa je bez ustručavanja govorila o razvodu, o njenoj deci, kao i o želji da život nastavi negde van granica Amerike.


Volela bih da živim negde van granica Amerike, a to ću i učiniti čim moja deca napune 18 godina. Trenutno moramo da budemo u blizini njihovog oca – otkrila je glumica i istakla da iz proteklog perioda nosi mnoge vidiljive i nevidljve ožiljke.

Teže mi je da se nosim sa onim nevidljivim. Život nosi puno promena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš da budeš onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osećam kako mi se krv vraća u telo – bila je iskrena Angelina.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment