VIP NEWS

POVODOM NJENOG ROĐENDANA NAJAVIO HUMANITARNU AUKCIJU: Mick Jagger prodaje haljine svoje pokojne devojke za humanitarne svrhe! (FOTO)

Legendarni muzičar, Mick Jagger pokrenuo je aukciju na kojoj je ponuđio kreacije njegove tragično nastradale devojke, modne kreatorke L’Wren Scott.

Naime, Mick-u je u cilju da novac koji bude prikupljen donira budućim studentima Univerziteta umetnosti u Londonu, a ovu vest je potvrdio i na svom Instagram profilu,  objavivši fotografiju svoje bivše partnerke povodom njenog rođendana.

Srećan rođendan L’Wren, tvoj rad nastavlja da inspiriše novu generaciju dizajnera. Kolekcija njenih haljina biće prikazana na Christies od 10. do 16. juna, a prihod će ići u njen fond za stipendije na Univerzitetu umetnosti u Londonu – stoji u opisu objave.

Podsećanja radi, Mick Jagger i L’Wren Scott, su bili u vezi od 2001. godine, a njihov ondon sje postao javnan dve godine kasnije, kada su se zajedno pojavili na proslavi njegovog 60. rođendana.

Poslednjih godina života L’Wren se borila s depresijom. 17. marta 2014. godine ona je izvršila samoubistvo, a njeno beživotno telo pronašla je asistentkinja u stanu na Menhetnu.