VIP NEWS

PRATIOCI NISU ODUŠEVLJENI: Kate Beckinsale golišavim fotografijama izazvala lavinu negativnih komentara! (FOTO)

Atraktivna engleska glumica, Kate Beckinsale definitivno ne izgleda kao da ima 46 godina. Upravo zbog toga i ne čudi to što se često hvali svojom fantastičnom linijom na kojoj joj mogu pozavideti i duplo mlađe kolegince.

Naime, slavna glumica je Dan zahvalnosti provela u Cabu, odakle je objavila i niz fotografija u oskudnim bikinijima. Međutim, iako mnogima izgleda spektakularno, neki od njenih pratilaca na društvenim mrežama su je ipak iskritikovali, poručivši joj da je “prestara” za ovakve fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Osećam kao da si u krizi srednjih godina – prokomentisao je jedan hejter, a Kate mu nije ostala dužna. – Mislim da je to zato što si seronja – odgovorila je. Slični komentari su se nastavljali nizati jedan za drugim, pa je Kate odlučila objaviti dužu poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Da li ste svesni da kada vam se pojavi potreba da nekoga optužite za nešto, posebno nekoga koga ne poznajete, ili smatrate da znate šta mu je bila namera, a da nikad niste upoznali neku osobu, jedino što se stvarno postiže je otkrivanje nečega o sebi ili nečega čega se plašite o sebi? – napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Ne poznajem vas i ne znam ko vam je dao do znanja da ako ostarite nemate nikakvu vrednost, ne možete biti privlačni ili seksi ili imati odnos sa svojim telom koji nije samo odvratnost, ali kao jedna ženska osoba drugoj, ne dopustite da vas to dotiče. Osećaćete se snažnije, fizički možete procvetati, znati ko ste i šta želite i postati bolji u postavljanju zdravijih granica. Ako ste mladi i plašite se starosti, nemojte. Nije uopšte tako kako vas ljudi plaše, posebno za ženu. Doći ćete do svoje moći tako da budete stabilni i puno drugih stvari tad će biti moguće – poručila je Kate između ostalog.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment