VIP NEWS

PRAVA ISTINA O ŽIVOTU PARIS HILTON: Potresni dokumentarac “This Is Paris” ugledao svetlost dana! (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih starleta današnjice, Paris Hilton nedavno je rešila da otvori dušu i da između ostalog po prvi put progovori o zlostavljanju koje je proživela u tinejdžerskom dobu.

Naime, u intimnom i potresnom dokumentarcu “This is Paris” koji je nedavno objavila, Paris je otkrila da je bila zlostavljala i maltretirana.

Toliko dugo sam zakopavala istinu. Desilo se kasnih devedesetih, ali sam ponosna na to kakva žena sam postala. Moji roditelji bili su strogi, a ja buntovnica, kažnjavali su me tako što su mi uzimali kartice, telefon, ali nije upalilo, i dalje sam izlazila – istakla je Paris, dodajući da je potom završila u internatu.

To je trebalo da bude škola, ali nije bilo tako. Od kada se probudim, vrištali su mi u facu, tortura je bila konstantna. Zlostavljali su me, mislim da im je cilj bio da nas slome. Tukli su nas i davili, želeli da stvore strah kako bi ih svi slušali. Mrzela sam svoj život – nastavila je starleta potresnu ispovest.

Sa porodicom sam pričala jednom u tri meseca. Htela sam da pišem roditeljima o tome šta su radili, ali su mi oni govorili da mi niko neće verovati. Želim da se ovakve ustanove zauvek zatvore, dosta je maltretiranja – zaključila je Paris.

Dokumentarac “This is Paris” je sada dostupan i na platformi YouTube: