OLD BUT GOLD

PRE 23 GODINE JE ULOGOM NEODOLJIVE ROSE U FILMU “TITANIC” OSVOJILA CELU PLANETU: Ovako sada izgleda glumica Kate Winslet! (FOTO)

Planetarno popularna britanska glumica, Kate Winslet svetsku slavu je stekla kada je 1997. godine dobila glavnu ulogu u jednom od najpopularnijih filmova svih vremena, “Titanic“.

Manje je poznata činjenica da je reditelj, James Cameron u ulozi Rose DeWitt Bukater, koja je proslavila Kate, prvobitno želeo da vidi tada već poznate glumice Claire Danes ili Gwyneth Paltrow.

Kate ipak nije želela da odustane.

Ja sam Rose i ne razumem zašto tražiš dalje – poručila je glumica jednom prilikom, pa je zbog upornosti dobila još jednu šansu. Ovo se pokazalo kao odličan odabir, pa se Titanic danas smatra jednim od najuspješnijih filmova svih vremena.

Iako je Titanic Kate vinuo na sam zvezdani vrh, snimanje joj ipak nije išlo u prilog. Naime, ona se tokom istog skoro utopila, zatim je dobila grip, patila od hipotermije, a zadobila je i brojne modrice po rukama i nogama.

Međutim, Titanic je danas jedan od filmova sa najvećom zaradom u istoriji, 2 milijarde dolara, kao i film sa najviše osvojenih Oscara ikada, čak 11.

Iako se uvek rado sećamo Kate kao vatrene crvenokose, kakva je bila u to vreme, ona sada ima plavu kosu, a šta joj bolje stoji, prosudite sami.