VIP NEWS

PREŽIVLJAVALA PRAVI PAKAO: Slavna glumica priznala da se drogirala zajedno sa ocem! (FOTO)

Slavna američka glumica, Jamie Lee Curtis je u nedavnom intervjuu za časopis Variety otvoreno progovorila o svojoj borbi sa zavisnošću, a šokirala je sve priznanjem da se neko vreme drogirala zajedno sa svojim ocem, glumcem Tony Curtis.

Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja pa smo delili drogu. Bilo je vremena kad sam ja bila jedino dete koje je htelo da razgovara sa njim. Imala sam šestero braće i sestara, a sad ih imam petoro. Moj brat Nikolas umro je od predoziranja heroinom kad je imao samo 21 godinu – otkrila je glumica.

Sa ocem je, kako priznaje, delila kokain.

Bio je to jedini put kad sam uzela kokain i taj jedan put je bio sa njim. On je neko vreme bio čist, oko tri godine se trudio da se odvikne, ali nije potrajalo – rekla je Jamie.

Toni je 2010. godine preminuo od srčanog udara sa 85 godina, a Jamie se drogirala tabletama protiv bolova punih 10 godina.

Stalno sam uzimala opijate, krala sam ih, lagala. Niko nije znao. Niko – priznaje glumica koja je tek u februaru 1999., kad se prvi put prijavila na odvikavanje, to priznala suprugu Christopher Guest-u, sa kojim je u braku 33 godine.

Odlučila sam da prekinem taj ciklus koji je uništio živote generacijama moje porodice. To što sam ostala trezna je bilo moje najveće životno dostignuće. Veće od toga što sam pronašla muža, veće od toga što imam dvoje dece, veće od bilo kojeg poslovnog uspeha. Veće od svega – rekla je glumica koja je trezna poslednjih 20 godina, ali koja i dalje posećuje sastanke lečenih zavisnika.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment