OLD BUT GOLD

PRIJATELJSTVO IZ TINEJDŽERSKIH DANA PUKLO ZBOG JEDNE FOTOGRAFIJE: Rami Malek se naljutio na koleginicu zato što je objavila njihovu fotografiju sa mature! (FOTO)

Popularna američka glumica, Rachel Bilson je otkrila kako je doživela neprijatnu situaciju sa bivšim školskim drugom, oskarovcem Rami Malekom.

Naime, Rachel je pre oko dve godine na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa Ramijem iz srednjoškolskih dana, našalivši se na račun njegovog stajlinga iz devedesetih, pa gde je upitala gde je nabavio zlatni lančić koji je nosio.

Ovaj duhoviti gest je naljutio glumca.

Rami mi je bio dobar prijatelj. Bili smo u istoj ekipi. Zajedno smo kao maturanti igrali u predstavi “Crucible”. Sve smo radili zajedno.

Kada je dobio “Oscar”, SAG nagrade i Zlatne globuse za ulogu u filmu “Bohemian Rhapsody”, Rachel je, kako kaže,  njegove uspehe želela da obeleži nečim zabavnim i nesvakidašnjim, a ne ozbiljnom čestitkom.

–  Očigledno, u tom trenutku je postao super poznat, iako je uvek bio izuzetno nadaren, čak i u srednjoj školi. Objavila sam fotografiju sa mature. Izgledali smo kao štreberi, valjda naša najbedastija fotografija. Ali sam odlučila da je objavim jer je bila smešna i zato jer smatram da se ponekad treba nasmejati sam sebi – otrila je Rachel, dodajući da joj je Rami nakon ove objave poslao i privatnu poruku.

Obično ne proveravam privatne poruke na Instagramu, a od objave je prošlo valjda nedelju dana i tako slučajno pogledam i imam šta videti. Privatna poruka od Ramija. Ali, nije to bila poruka u duhu “Hej! Kako si”, nego pristojni, ali izričit zahtev: – “Stvarno bih ti bio zahvalan ako bi obrisala tu fotografiju. Stvarno sam privatna osoba. Pomislila sam: “O, sr*nje! Počela sam se znojiti od muke. Bila sam jako nervozna i samo sam mislila: “O Bože! Što sam to uradila”. Bili smo jako dobri prijatelji, to je samo smešna fotografija – objasnila je glumica.