HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za 12. januar!

Ovan

Ne bi trebalo da se opterećujete poslom. Imate previše obaveza, a premalo vremena za sebe. Napeti ste danas.

Bik

Potrudite se da mislite na svoje zadovoljstvo, ali budite posvećeni i partneru. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku osobu koja Vam se dopada. Ne srljajte u vezu ako niste spremni. Očekujte dobar dan na poslu.

Blizanci

Potrudite se da se udružite sa nekim u nekom poslu. Tako ćete moći da budete uspešniji. Moguće je kraće putovanje, pa ako imate priliku iskoristite je.

Rak

Odličan je odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Očekujte uspešan dan na poslu, ali je bitno da ne ulazite u rasprave sa kolegama.

Lav

Ako ste slobodni, potrudite se da se fokusirate na osobu koja Vam se dopada na poslu. Odličan je dan za saradnju sa drugima, za kompromise i dogovore.

Devica

Odlično se osećate danas. Imate previše obaveza, ali ste sjajno organizovani. Nije Vam teško ništa da uradite što Vam se kaže. U ljubavi je sve u redu, romantični ste i zadovoljni ste svojim statusom.

Vaga

Danas je bitno da razmislite o tuđim potrebama, a ne samo o sebi. Potrudite se da saslušate druge, iako Vam možda nije do toga. Ako ste pozitivni onda će Vam sve danas lakše ići. Strastveni ste.

Škorpija

Moguća su nova poznanstva. Iskoristite dan za izlaske i zabavu, a ako ste u vezi idite makar do bioskopa sa partnerom. Na poslu sve mora da bude odrađeno savršeno da ne biste imali probleme.

Strelac

Danas imate višak energije. Lako Vam ide sve što radite i nemate nikakve probleme. Pomažete i previše drugim ljudima. Provedite neko vreme i sa porodicom, ne zapostavljajte bliske ljude zbog posla.

Jarac

Imaćete povećan priliv novca. Dosta obaveza Vas opterećuje, ali ne odustajete od ciljeva. Možda niste dobro raspoloženi, ali ne morate svima da pričate o svojim problemima, zadržite nešto za sebe.

Vodolija

Veoma ste pozitivni i dobro se osećate. Potrudite se da budete direktni i da svakom kažete šta mislite. Ne nervirajte se što sve ne ide brzo kako ste zamislili. Imate strpljenja za saradnike.

Ribe

Danas se osećate odlično i imate višak energije. Dosta toga Vas čeka i ne znate odakle da krenete. Ipak, konačno će drugi da primete Vaš trud i dobićete pohvale. Ne prejedajte se, jer su mogući problemi sa varenjem.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment