HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za 21. novembar!

Ovan

Imate previše obaveza. Organizujte se bolje. Danas Vam je posao najbitniji, ali nemojte se preforsirati.

Bik

Potrudite se da se posvetite malo više poslu. Nije dobar dan za šoping. Ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza.

Blizanci

Preosetljivi ste. Budite diskretniji, pazite kome šta pričate. Nisu svi dobronamerni danas, a mnogi mogu pogrešno da protumače Vaše reči.

Rak

Nervozni ste. Proverite da li se platili račune. Budite odgovorniji na poslu.

Lav

Pomalo ste napeti što sve ne ide kako ste smislili nego se stvari dešavaju sporo. Priliv novca je očekivan. Nađite više vremena za sebe, za odmor i relaksaciju.

Devica

Nemojte da radite previše stvari u isto vreme. Fokusirajte se. Veoma ste posvećeni, ali je bitno da danas nije dan za nove početke nego za završavanje obaveza.

Vaga

Moguće su nove prilike za napredak. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može da bude pomoći. Pazite gde ostavljate dokumenta, moguć je gubitak istih.

Škorpija

Strastveni ste danas. Skloni ste raspravama. Bilo bi dobro da se bavite nekim sportom.

Strelac

Danas uživajte malo više, ne morate samo da radite. Vreme je da odmorite. Ako čekate neki novac, danas možete da dobijete vesti u vezi sa tim.

Jarac

Odredite prioritete i ne pomažite svima. Gledajte više sebe i završavajte primarne obaveze. Moguća glavobolja.

Vodolija

Napeti ste. Ništa Vam ne ide od ruke. Najbolje bi bilo da danas ništa ne započinjete da radite. Brinite malo više o sebi, o svom zdravlju.

Ribe

Bilo bi dobro da se vidite sa starim prijateljima. Završite neke započete obaveze. Odličan odnos imate sa kolegama i danas očekujte jako uspešan dan.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment