HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za 22. novembar!

Ovan

Na vreme da radite sve što imate za danas. Ne brzajte sa odlukama.

Budite strpljivi sa voljenom osobom, a ako ste slobodni bićete skloni flertu.

Bik

Porodica Vam je velika podrška, iako su mogući nesporazumi. Pravite kompromise sa kolegama na poslu.

Blizanci

Ne činite previše usluga drugima, odradite samo ono što morate. Sve završite na vreme. Bićete manje napeti. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.

Rak

Saradnici Vam nisu baš naklonjeni danas, ali sve možete sami da završite. Budite strpljivi sa partnerom. Bitan je kompromis.

Lav

Danas ste prilično komunikativni. Moguć priliv novca. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu.

Devica

Pomalo ste napeti. Posvetite vreme sebi. Moguća je glavobolja i problem sa pritiskom.

Vaga

Vidite se sa nekim prijateljem sa kojim se niste videli jako dugo. Završite obaveze na vreme. Budite odgovorniji što se tiče posla.

Škorpija

Možete da se čujete sa nekim prijateljem sa kojim se niste odavno čuli. Pazite kome šta pričate. Imate dosta ideja, pokušajte da realizujete nešto.

Strelac

Moguće da ćete dobiti neki novac koji dugo čekate. Nemojte da pozajmljujete drugima novac. Budite detaljni na poslu. Odradite sve što možete i ne ostavljajte ništa za drugi dan.

Jarac

Bilo bi dobro da se ne nervirate oko posla i obaveza. Posvetite se završavanju obaveza i planiranju. Nemojte da budete sebični.

Vodolija

Teško Vam ide sve danas. Najbolje bi bilo da provedete danas neko vreme sa prijateljima. Tako ćete da smanjite stres.

Ribe

Nemojte se raspravljati sa saradnicima, nego nađite kompromis. Radite samo ono što ste isplanirali. Potrebno je samo da poslušate savet prijatelja, pa ćete tako lakše rešiti probleme.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment