HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za 26. novembar!

Ovan

Možete ići na kraći poslovni put. Pomalo ste rasejani i ne radi Vam se ništa. Nemate dovoljno energije za sve obaveze.

Bik

Strasti preovladavaju, čak ste pomalo i romantični. Skloni ste avanturi i flertu. Mesec je u polju strasti danas. Prilično ste napeti što se tiče posla.

Blizanci

Previše pričate drugima o svojim planovima. Trebalo bi da porazmislite sa kim treba da sarađujete. Kompromis je neophodan danas.

Rak

Moguć je priliv novca. Danas su moguće dobre vesti u vezi sa poslom. Imaćete previše obaveza.

Lav

Odradite ono što je prioritetno. Napeti ste jer Vam ne ide sve kako ste zamislili. Bavite se sportom, jer imate višak energije.

Devica

Moguće su ozbiljne rasprave sa partnerom. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo, ako ste slobodni. Fokusirajte se na završavanje započetih obaveza.

Vaga

Bitno je da imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Sve Vam ide od ruke. Ako imate priliku za kraći poslovni put, nemojte je propuštati.

Škorpija

Osećate se odlično pored voljene osobe. Sve ide kako treba u ljubavi. Ne uključujte emocije u posao, tako ćete biti uspešniji.

Strelac

Ne opterećujte se drugim obavezama, pa zaboravite na sebe. Uvedite promene da biste sve stigli na vreme. Bićete efikasniji ako se bolje organizujete.

Jarac

Posvetite više vremena sebi danas. Pazite na rokove. Nemojte da otaljavate obaveze na poslu jer to mogu drugi da primete.

Vodolija

Idelan je dan za druženje i izlaske, pa ne odbijajte poziv. Drugi ljudi mogu da budu od pomoći danas. Realizujte neke svoje planove koje planirate da odradite odavno.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Možete da imate probleme zbog toga. Neka ženska osoba može da Vas iznervira, nemojte da reagujete na provokacije.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment