HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za 29. novembar!

Ovan

Budite vredni. Sve obaveze obavite na vreme. Danas su moguće nesuglasice sa kolegama.

Bik

Staloženi ste. Dobro se osećate i optimistični ste. Lako Vam je da se organizujete. Očekujte uspešan dan.

Blizanci

Imaćete neočekivane troškove. Izbegavajte šoping. Bolje bi bilo da platite račune na vreme.

Rak

Ne osećate se baš najbolje. Imate utisak da sve zavisi od drugih ljudi i to Vas frustrira. Private kompromise sa kolegama.

Lav

Jako Vam sve ide sporo na poslu. Ne nervirajte se zbog toga nego budite uporniji. Odradite obaveze koje ste odlagali duže vreme.

Devica

Imate višak energije. Odlično ste raspoloženi. Potrudite se da se usredsredite na zabavu, relaksaciju. Nije idealan dan za posao jer nemate fokus.

Vaga

Pozitivni ste. Ipak, niste orni za rad. Najradije biste ostali kod kuće. Provedite neko vreme sa porodicom, prijaće Vam.

Škorpija

Komunikativni ste. Lako ćete doći do dogovora sa drugima. Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje su neodložne.

Strelac

Konačno možete da dobijete novac koji odavno čekate. Ne osećate se baš najbolje. Bitno je da dobro sarađujete sa drugima. Neka ženska osoba može da Vas iznervira.

Jarac

Napeti ste. Potrudite se da svoje obaveze stavite na prvo mesto. Ne mora sve da bude kako ste zamislili. Moguća glavobolja.

Vodolija

Završavajte obaveze na vreme. Nemojte da se nervirate jer niste sve završili ranije. Najbolje bi bilo da radite stvari koje ste odlagali neko vreme.

Ribe

Veoma ste pozitivni. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Moguć je kraći put.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment