HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za 4. januar!

Ovan

Partner je sklon kompromisima i može da Vas umiri savetima. Veoma ste napeti i to svi primećuju. Bitno je da ne ulazite u rasprave jer posledice nećete lako moći da sanirate.

Bik

Danas ste veoma nervozni ali neka osoba može da bude od pomoći koji god problem da imate. Obratite pažnju na ljude koji brinu o Vama. Završite započete obaveze od prethodnih dana, ne ostavljajte ništa za drugi dan.

Blizanci

Preopterećeni ste brigom o novcu. Posavetujte se sa nekim prijateljem oko posla, daće Vam dobar savet. Danas je dan za druženje i relaksaciju, tako da ne bi trebalo da preterujete sa poslom.

Rak

Ne budite površni. Saslušajte kolege i uzmite u obzir njihove stavove. Budite otvoreni za sugestije i promene, jer ćete danas jedino tako biti uspešni.

Lav

Danas ste jako vredni. Sve Vam ide od ruke. Ide Vam se na neko putovanje da biste se opustili i odmorili, pa možete da isplanirate put sa nekom bliskom osobom.

Devica

Pod stresom ste zbog previše posla. Nemojte se premoriti na poslu, nego budite umereni. Platite račune na vreme.

Vaga

Veoma ste romantični. Nemojte biti pasivni i sedeti kod kuće, vidite se sa prijateljima makar. Ako ste slobodni, moguće je zanimljivo poznanstvo.

Škorpija

Previše posla može da Vam stvori pritisak. Ne osećate se baš najbolje danas, ali pokušajte da se uskladite i da date sve od sebe da izgurate dan. Moguća glavobolja.

Strelac

Pokušajte da sarađujete sa osobama koje Vam odgovaraju. Ne radite ništa na silu, ni ne brzajte. Potrudite se da se usredsredite na hobije, budite kreativni, a ako imate partnera, provedite više vremena sa njim.

Jarac

Tvrdoglavi ste i ne popuštate. Ipak, to nije danas dobra opcija za porodične odnose. Sve može jako lako da se iskomplikuje i da Vam dan ne bude dobar na kraju. Zato pokušajte da napravite kompromis sa bliskim ljudima, da ne biste bili pod stresom.

Vodolija

Lako ćete rešiti sve probleme u vezi, pa nema razloga da se previše nervirate oko sitnica. Porazgovarajte sa voljenom osobom o svemu otvoreno. Ako ste slobodni, na nekom putovanju je moguće neko poznanstvo.

Ribe

Ne preuzimajte više obaveza na sebe nego što možete da završite. Bez obzira koliko Vam se sve čini lako, nije baš tako kada krenete sa poslom. Zato bi bilo dobro da budete efikasni i da se dobro organizujete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment