HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za 8. februar!

Ovan

Sjajno ste raspoloženi. Imate višak energije. Moguć je flert, pa bi bilo dobro da se vidite sa prijateljima. Veoma ste romantični i posvećeni partneru.

Bik

Jako ste vredni. Želite da date sve od sebe da biste uspeli sve da uradite savršeno. Kolege mogu da budu od pomoći.

Blizanci

Sjajno se osećate danas. Vreme je za promene u Vašem životu. Moguće je da će u Vaš život ući neka osoba koja će Vam se mnogo svideti. Idite na putovanje sa partnerom ako imate vremena.

Rak

Najradije biste se danas odmarali. Osećate se bezvoljno, pa zato nemojte da se iscrpljujete na poslu. Moguć je problem sa pritiskom.

Lav

Imate dosta obaveza. Možete da potražite pomoć kolega, ne morate sve sami da radite. Postavite prioritete, to će Vam pomoći da lakše odradite ono što morate.

Devica

Želite da dobijete brze rezultate, ali ne uspevate da se organizujete bolje. Čim nešto završite, odmah može da Vam iskrsne nova obaveza. Moguć je problem sa varenjem, ne prejedajte se.

Vaga

Danas je idealan dan za zabavu i druženje sa prijateljima. Moguć je flert, ali ste i romantični, ako ste u vezi. Ne pravite nagle promene u vezi sa partnerom.

Škorpija

Sjajno ste raspoloženi. Plenite pozitivnom energijom. Razmislite ko neće sigurno da Vam pokvari raspoloženje pa se vidite sa tom osobom.

Strelac

Nema razloga za brigu. Danas sve ide kako treba na poslu. Lako ćete se napraviti kompromis sa drugima.

Jarac

Posao Vam je jako bitan. Moguć je veliki napredak. Zadovoljni ste finansijama, nemojte da se preforsirate.

Vodolija

Posvetite se sebi. Ne dozvolite da Vas bilo ko uznemirava. Bilo bi dobro da danas provedete neko vreme u prirodi.

Ribe

Ne osećate se najbolje. Imate utisak da drugi ne primećuju sve što radite za njih. Trebalo bi da budete temeljniji na poslu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment