HOROSKOP

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 20. novembar!

Ovan

Posvetite se privatnom životu. Fokusirajte se na poslove koje treba da obavite u kući. Što se posla tiče, bitno je da ne započinjete ništa važno.

Bik

Usredsredite se na kontakte sa prijateljima. Moguće je neko kraće putovanje. Nemojte shvatati sve kritike lično. Ne obazirite se na tračeve.

Blizanci

Moguć je priliv novca. Nemojte sve da trošite na stvari koje Vam nisu potrebne. Komunikativni ste.

Rak

Previše ste osetljivi. Gledajte da ne ulazite u rasprave sa bliskim osobama. Moguć je priliv novca i bićete veoma zadovoljni.

Lav

Preosetljivi ste. Posvetite se saradnji sa drugima. Popodne se fokusirajte na odmor i uživanje, da ne biste bili nervozni.

Devica

Družite se više. Mogući su novi kontakti. Ubrzajte se malo na poslu, nemojte sve da otaljavate.

Vaga

Napeti ste zbog posla. Fokusirajte se na svoje obaveze. Provedite više vremena sa porodicom i prijateljima.

Škorpija

Bavite se sportom. Ako je moguće da se nekako usavršavate, ne propuštajte priliku za to. Pokušajte da ostvarite neke svoje ideje.

Strelac

Nemojte da preterujete u trošenju novca. Potrudite se da se okrenete štednji, iako Vam to pada jako teško. Budite pozitivniji.

Jarac

Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći. Potrudite se da budete fini prema svima. Ne moraju svi da znaju da ste nervozni i šta Vam sve smeta.

Vodolija

Nervozni ste jer ne možete da se oslonite na druge ljude da će Vam učiniti neku uslugu. Trebalo bi da se posvetite radu i treba da budete detaljni. Moguće su greške.

Ribe

Organizujte se bolje na poslu. Ne nervirajte se, ako Vam nešto ne ide kako ste zamislili. Romantični ste danas.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment