VIP NEWS

PRODUCENT UZVRAĆA UDARAC: Jon Peters otkrio brutalne činjenice o razvodu sa Pamelom Anderson nakon 12 dana! (FOTO)

Producent, Jon Peters konačno je otkrio svoju stranu priče za Page Six i razlog zbog koga je proveo samo 12 dana u braku sa slavnom glumicom, Pamelom Anderson.

Naime, Pamela je u službenom saopštenju otkrila da “rastaju kako bi procenili šta žele od života i jedno od drugog”. Prošle nedelje izvor blizak Pameli rekao je da je nakon samo dan ipo braka shvatila da je pogrešila i da je Peters opsednut slavom, jako posesivan i sklon preteranom kontrolisanju.

Producent je odlučio da uzvrati udarac, pa je napisao pismo medijima koje je naslovio sa “Sve što su vam rekli je laž“.

Jon je otkrio da je platio Pameline dugove u vrednosti od 200 000 dolara i da joj je kupio novu garderobu, zbog čega se nazvao “starom budalom”.

Imala je račune u vrednosti od gotovo 200 000 dolara i nije ih mogla platiti, pa sam ja to učinio i ovo je hvala koje sam dobio. Nema budale do stare budale – rekao je Peters.

Producent tvrdi da je Anderson lagala i oko prosidbe, tvrdeći da je ona njega zaprosila u SMS poruci.

Ne moram ni reći da kada mi je u poruci napisala kako se želi udati za mene, da je to bilo kao ostvarenje mog sna, iako sam u to vreme bio veren sa drugom i ta dama je trebalo da započne zajednički život sa mnom. Ostavio sam sve zbog Pam – pojasnio je.

Osvrnuo se i na Pameline reči da je bio posesivan:

Pustio sam je u svoj život i dočekao širom otvorenih ruku i prepun ljubavi za kojom sam godinama tragao. Ako pod kontrolisanje misli to što sam platio njene dugove kada je bila bez novca, da sam joj obnovio garderobu… Nisam hteo da kažem ništa, samo da smo odlučili krenuti svako svojim putem, ali kada sam pročitao članak, znao sam da moram da ispričam pravu istinu.

Peters je uz pismo medijima priložio i fotografije poruke kojom je glumici dao do znanja da ne želi da se razvede.

Ovih posljednjih devet dana bili su neverovatno slavlje ljubavi, ali cela ova priča s brakom, koja je uključila advokate, tvoje dugove… preplašila me. Shvatio sam da imam 74 godine i da mi je potreban miran život, a ne javna ljubavna veza – stoji u poruci.

Podsećanja radi, Pamela i 22 godine stariji Jon venčali su se 20. januara na tajnoj ceremoniji, a već 1. februara otkrili su da se rastaju. Poznavali su se 35 godina, a 1989. bili su u kratkoj vezi.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment