PROMO

Promocija Beograda u Beču! (FOTO)

U centru Beča, 1. decembra, Turistička organizacija Beograda (TOB) u saradnji sa Ambasadom RS u Beču organizovala je promociju srpske prestonice za oko 200 zvanica, kojoj je prisustvovao značajan broj članova diplomatskog kora, privrednika, turističkih radnika i novinara.

Gostima su se obratili Nebojša Rodić, ambasador Republike Srbije u Beču i Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, koji je izložio mogućnosti za putovanja u Beograd i aktuelne turističke programe i sadržaje tokom narednog prazničnog perioda, sa posebnim akcentom na gradsku manifestaciju “Beogradska zima” koja će trajati od 1. decembra do 15. februara.

Ovom prilikom, svoju ponudu su predstavile i gradske opštine Mladenovac, Lazarevac i Savski venac kroz selekciju domaćih proizvoda. Ponudu za turiste iz Beča su predstavili i etno selo “Babina reka”, akva park “Vidik” i “Belgrade Hotels Group”.

Gosti su imali priliku da vide novi promo film “Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda” probaju srpske specijalitete i uživaju u nastupu kvarteta “Dinamika Music”.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment