VIP NEWS

PRONAŠAO NOVI NAČIN DA DOĐE DO NOVCA: Pevač Marko Stolić se zbog pandemije korona virusa zaposlio kao taksista! (FOTO+VIDEO)

Mladi pevač i bivši učesnik reality show programa “Zadruga”, Marko Stolić je rešio da ne sedi kući i čeka da prođe pandemija korona virusa, pa je za razliku od većine kolega pronašao privremeno rešenje da dođe do novca dok mu je muzička karijera na pauzi.

Naime, tragajući za poslom on je nedavno prihvatio ponudu da radi kao vozač u udruženju za prevoz putnika “CarGo”.

Karijera mi je taman bila krenula lepo i pevao sam dosta, pa i zarađivao, ali sada zbog korone nema posla, pa sam odlučio da vozim. Pošto se nema para jer nema ni primanja, morao sam da se snađem. Pre svega, posao mi je bio potreban i zbog priliva novca, a podjednako i zbog obaveza. Godinu dana sam se smarao i sedeo besposlen kod kuće. Viđao sam jedne te iste ljude, a poznat sam po druženju i komunikaciji s ljudima – rekao je Marko dodajući:

– Nedavno sam sedeo sa estradnim menadžerom Bojanom Simićem i zamolio sam ga da mi pomogne da se negde zaposlim.

Pošto je on u priči sa “CarGo”, pitao me je da li hoću da vozim i pristao sam bez razmišljanja. Bila mi je potrebna vozačka dozvola, lekarsko uverenje i potvrda da nisam osuđivan. Sve sam to dostavio i počeo da radim pre sedam dana. Svaki poslić je dobro došao. Iskreno, ovaj novi posao nije težak. Šta više, prijatan mi je jer volim da vozim, a i srećem razne ljude koji ulaze u vozilo – zaključio je pevač.