VIP NEWS

PRVA I NAJVEĆA LJUBAV: Ruška Jakić otkrila koji je glumac njen prvi muž! (FOTO)

Jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije, Ruška Jakić udavala se tri puta, a prvi brak bio joj je sa glumcem, Dejanom Đurovićem.

Ona je otvoreno govorila o njihovom odnosu i otkrila da joj je on najveća ljubav.

Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo “Dragstor ozbiljne muzike” i igrao je u čuvenom filmu “Subotom uveče”. Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe – priznala je Ruška za Story.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@showbizz_fotke је поделио/ла објаву

On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: “Što se ne upozna?”.  Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli nešto više od godinu dana – priznala je ona.

Čak sam išla i u njegovo selo Dupilo da me, posle venčanja, upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad:”Kako vam se dopada moja Ruška?”.  A one mu odgovore: “Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne ku**u’. Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da se zakunemo da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima – navodi pomeuti medij.