VIP NEWS

PRVI PUT ĆE POSLE 13 GODINA OTVORITI DUŠU PRED KAMERAMA: Britney Spears najavila interview kod Oprah Winfrey! (VIDEO)

Planetarna muzička zvezda, Britney Spears obratila se javnosti putem video snimka koji je objavila na društvenim mrežama otkrivši šta sve može da radi sada kada se starateljstvo završilo te da je stid što uopšte govori o svemu javno.

Međutim, ono što je izazvalo posebnu pažnju njenih fanova jeste to što je njihova mezimica najavila i veliki interview kod legendarne voditeljke, Oprah Winfrey u kojem će celom svetu otkriti sve užasne stvari koje je trpela tokom starateljstva.

Jako mi je neprijatno da priznam da nikad nisam videla gotovinu, niti vozila svoj auto. Svaki dan se probudim i pitam kako je moja porodica mogla sve to da mu učini – dodala je ona uz kratki video snimak.

Bila sam pod starateljstvom 13 godina, a to je jako dug period kad si u situaciji u kojoj ne želiš sigurno da budeš. Zahvalna sam iskreno za svaki dan, i raduju me male stvari poput posedovanja ključeva za auto ili kupovine sveća. Te male stvari za nas žene čine ogromnu razliku.

Pevačica je takođe istakla kako nije došla da bude žrtva, jer je sa žrtvama živela celo svoje djetinjstvo, te da je zato i otišla od kuće i radila 20 godina.

Ja sam tu da budem zagovornik osoba sa stvarnim invaliditetom i stvarnim bolestima, ne mogu ni da zamislim šta je zakon učinio tim ljudima. Nadam se da će moja priča uticati i napraviti neke promene u korumpiranom zakonu – zaključila je Britney zahvalivši se fanovima koji su ju podržavali kroz #freebritney pokret.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)