VIP NEWS

PRVI PUT POSLE RAZVODA: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno u javnosti! (FOTO)

Bivši supružnici, Mustafa Sandal i Emina Jahović privukli su veliku pažnju nakon što su zajedno uočeni na jednoj dodeli nagrada, gde su zajedno dali izjave za reportere i pozirali pred kamerama.

Poznati par se slučajno sreo na dodeli u Turskoj. Kada je atraktivna pevačica prošla pored bivšeg partera, on ju je pozvao da mu se pridruži i zajedno poziraju fotografima.

Dok je Mustafa davao izjave novinarima, Emina je prolazila sa druge strane sale kako bi došla do bine. Sandal je ugledao bivšu ženu u masi, pa je nekontrolisano počeo da je doziva. Ona se okrenula, osmehnula se i mahnula mu. U tom trenutku Mustafa ju je pozvao da mu se pridruži, te da zajedno daju izjavu – otkrio je izvor koji se zatekao na licu mesta, dodajući: – On je bio presrećan kada ju je ugledao, nije skidao osmeh sa lica, a Emina je bila pomalo nesnađena u celoj toj situaciji, ali je ipak uspela da ostane dosledna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EnMagazin (@ennmagazinn) on

Mustafa i Emina su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a u zajedničkom saopštenju za medije koje su dali nakon odluke da se raziđu tvrdili su da njihova odluka neće uticati na činjenicu da su oni, pre svega, najbolji prijatelji.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment