VIP NEWS

PRVI PUT PROGOVORIO O SVOJIM GREŠKAMA: Brad Pitt otvorio dušu o problemu sa alkoholom! (VIDEO)

Slavni holivudski gluac, Brad Pitt je u razgovoru za Interview magazin sa kolegom Anthony Hopkins-om otvorio dušu i progovorio o svemu, od plakanja, problema sa alkoholom do grešaka.

Priznao je da je gotovo poznat po tome da nikad ne plače, ali i da ga sada sve više pogađaju neke stvari.

Nisam plakao otprilike 20 godina i sada vidim da me stvari pogađaju još jače. Razneže me deca, prijatelji i nove vesti. Upravo sam se preselio. Mislim da je to dobar znak. Ne znam kuda ide, ali mislim da je dobar znak – otkrio je Pitt.

Vremenom ćeš shvatiti da samo želiš plakati – odgovorio mu je Hopkins, dodavši kako suze o kojima govori ne proizlaze iz tuge.

Zvezde su razgovarale i o svojoj borbi s alkoholom. Pitt se prisetio kako mu je Hopkins rekao da se odrekao alkohola nakon 45 godina dok su snimali film “Meet Joe Black”.

Gledam to i mislim: “Kakav je to bio veliki blagoslov, jer je bilo bolno”. Uradio sam neke loše stvari, ali je sve to bilo sa nekim razlogom i čudno je gledati unazad i razmišljati: “Bože, jesam li sve to uradio?” Ali to je kao da postoji neki unutrašnji glas koji kaže: “Gotovo je. Gotovo. Idi dalje” –  rekao je Hopkins.

Pitt ga je pohvalio što je prihvatio svoje greške, za šta smatra da ljudi danas ne čine dovoljno.

Živimo u vremenu u kome nemamo previše razumevanja za druge i tretiramo druge jako loše. Iako smo uvek posvećivali pažnju greškama, jer su one ono što čini jednu osobu. Normalno da svi grešimo, ali šta uraditi? Čini se da kao kultura ne ostajemo dovoljno dugo kako bi videli šta će osoba koja je pogrešila učiniti, koji joj je sledeći korak i upravo mi je to veoma zanimljivo – smatra Pitt.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment