PROMO VIP NEWS

PUBLIKA U TRANSU: Sting najavio koncert na Balkanu! (FOTO)

Legendarna muzička zvezda, Sting će na radost balkanske publike po prvi put održati koncert na našim prostorima i to u Sarajevu u areni “Zetra”, 19. marta 2022. sa početkom u 20 časova.

Najveći regionalni nezavisni promoter produkcija “Avalon” dovodi Stinga sa njegove “My Songs Tour”, što je, posle koncerta irske grupe U2 1997. godine, jedini dolazak jednog od najvećih pop-rock izvođača u Sarajevo do danas.

Ulaznice za koncert biće u ograničenom broju i naći će se u prodaji od petka 12. novembra od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.

Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video, čime će svojoj publici na ovim prostorima pružiti potpuni užitak na svetskom nivou.

Posebno smo uzbuđeni pred ovaj muzički spektakl, jer nakon više od stotinu organizovanih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih muzičkih imena današnjice u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu. – istakao je Boban Milošeski iz produkcije “Avalon”.

Stingovom koncertu će moći da prisustvuju samo oni koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom konrona virusu u poslednjih šest meseci, a biće osigurano i testiranje pred dvoranom.

Za sarajevski koncert Stinga publika iz cele Bosne i Hercegovine, kao i čitavog regiona, će imati priliku kupiti ulaznice po najnižoj ceni na celoj evropskoj turneji.

Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova, ali će ujedno biti i promocija njegovog novog albuma “The Bridge”, koji će biti objavljen 19. novembra.

Kao specijalni gost koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumner-a sa svojim bendom.